3 kampeertips

Voor de kampeerders onder ons kan het heerlijk zijn om er eens even uit te gaan en een plek te zoeken om te kamperen. Om nou optimaal te genieten van het kamperen hebben wij een aantal kampeertips voor je opgesomd die je hoe dan ook kan gebruiken. Ben je dus van plan te kamperen met je gezin, vrienden of school? Lees onderstaande tips dan eens rustig door. 

Juiste formaat tent

Het is niet ideaal als je een tent koopt die eigenlijk te klein is voor het gezelschap waarmee je bent. Vooral als je voor langere tijd op een vaste plek staat, wil je wel zeker weten dat de tent groot genoeg is. Gelukkig zijn er diverse kampeerwinkels waar je eens in kan lopen en het formaat tent ook echt kan ervaren. Je kunt natuurlijk ook gaan voor een caravan of camper.

Locatie

Ga nou niet alleen op zoek naar mooie camping, je bent namelijk niet alle uren op de camping zelf te vinden. Zorg er daarom ook voor dat je de omgeving ontdekt en kijkt of de omgeving past bij de wensen die je hebt. Wil je graag meer van de natuur ontdekken? Dan is het kampterrein van de Abbert een goede optie. Hier bevind je je midden in de natuur en kun je vanaf de camping direct de natuur in.

Bereid je goed voor

Weet wat je te wachten staat. Je hebt geen keuken, dus neem een eigen uitrusting mee om toch iets te kunnen koken. Daarnaast kan het ook gaan regenen en is het slim om een zeil onder je tent te leggen die ervoor zorgt dat je tent niet nat wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *