De leukste cadeautjes voor pakjesavond

pakjesavond

Nog eventjes en dan is het alweer pakjesavond! Om dat te vieren zijn we massaal op zoek naar de leukste cadeautjes om te geven. Echter is dit lastiger dan je denkt, want wat vindt iemand nou echt leuk om te krijgen? 

Winter Ready

Er gaat niks boven een heerlijk winterpakket. Iedereen kan dit waarderen als cadeau. Je kunt bijvoorbeeld warme sokken halen, een heerlijke sjaal of dikke handschoenen. Wil je groter uitpakken? Dan kun je gaan voor een badjas of pyjama. Naast kleding kun je ook denken aan een een warme chocolademelk set of theeglazen met een gevulde theedoos. 

Grappig

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om grappige cadeautjes te halen. Bijvoorbeeld happy socks, bedrukt wc papier of kleine spelletjes. Je kunt ook meer inspelen op de tijd van nu door gek bedrukte mondkapjes te geven. Wat ook enorm leuke gekke cadeautjes zijn, zijn de scheurkalenders. Zoek een scheurkalender waarop elke dag een gekke of grappige uitspraak staat. 

Handige cadeautjes

Als je liever cadeautjes koopt die ook echt functioneel zijn, dan kun je beter voor handige cadeautjes kiezen. Dit kan bijvoorbeeld keukengerei zijn, als je weet wat diegene wel en niet in de keuken heeft liggen. Maar je kunt ook voor een douchepakket gaan met shampoo, douchegel en scrub. Je kunt ook dagelijkse cadeautjes halen zoals pennen, broodtrommels, een drinkfles of een cadeaubon. 

Verpakking

Wanneer je dan een cadeautje gevonden hebt, moet je natuurlijk niet vergeten om er een leuke en stevige verpakking omheen te doen. Dit verpakkingsmateriaal kun je bijvoorbeeld krijgen bij Moniss. Met verpakking zorg je niet alleen voor de bescherming van het cadeau, maar creëer je ook herkenbaarheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *