Nog even en we mogen er weer op uit!

Want wat hebben we het gemist. Een avondje naar het café, een middagje op een terrasje of lekker uit eten. Ook grote feesten en festivals waren uit den boze het afgelopen jaar. Natuurlijk, het kan nog even duren voor alles weer naar het oude is, maar ondertussen kunnen we al wel weer plannen maken. We hebben nog niet direct uitzicht op het einde van de COVID-19 ellende, maar als het eenmaal zover is, berg je dan maar. Ik ken zelfs mensen die hun uitgaansbudget al deze maanden bewaard hebben om weer een echt feest te kunnen vieren als het weer kan en mag.

Een feest organiseren voor na COVID-19

Oké, je kunt nog even geen datum prikken, maar je kunt al wel beginnen met het bepalen van het thema en inkopen doen voor de decoratie. Je kunt alvast een locatie bepalen en, zeker wanneer je het feest thuis gaat geven, een partytent aanschaffen. Allerlei voorbereidingen die je kunt treffen zonder dat er nog echt iets concreet is. Ook de gastenlijst en je wensen voor de muziek kun je alvast op papier zetten. Maak je er een soort mini-festival van in je eigen tuin? Bepaal dan ook alvast of je wilt dat mensen kunnen komen eten en drinken en hoe je dat wilt gaan regelen. 

Het thema is van belang

Want zomaar een feestje geven, dat kan iedereen. Kies een bijzonder thema dat past bij jou, bij de tijd van het jaar of juist nergens bij. Ga je voor nonnen en gangsters, voor een Egyptisch thema of juist voor een Valentijnsthema? Het is aan jou. Het is het leukst als je iedereen zo ver krijgt om zich daadwerkelijk te verkleden in een outfit die past bij het thema. Maar je kunt het thema nog veel verder doorvoeren. Hapjes en drankjes in de kleuren van je thema en muziek die precies aansluit. Zo organiseer je een fantastisch feest dat je kunt gaan vieren zodra COVID-19 is geweken.

Er zullen veel feesten en partijen zijn tegen die tijd

En dus is het van belang dat jouw feest eruit springt. Dat jij het feest geeft waar iedereen het na afloop over heeft. Om dat te kunnen bepalen zul je veel feesten moeten bezoeken. Zo doe je misschien nog wat extra ideeën op. Maar pas goed op jezelf. Je bent het uitgaan misschien wel een beetje verleerd en ieder weekend dronken worden en een pilletje gebruiken kan je erg zwaar vallen. Een drankprobleem en een drugsverslaving kun je echt niet gebruiken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *