Een goed kopje koffie maakt jouw dag!

Koffie maakt je dag, een goed begin, een fijne start. De geur is als wakker worden met een ochtendzonnetje op je gezicht, een goede wake up call, een fijne wekker. Koffie is als een zachte warme deken die je in de ochtend rustig wakker maakt en het is net poezie dat je leest op een koude winterdag op de bank of een mooie zomers namiddag in de fijne zonnestralen. Maar dan is het wel fijn wanneer je zo'n heerlijk kopje koffie bij de hand hebt. Of dit nu thuis is, op het werk of juist koffie op locatie.

Koffie op het werk

Koffie op het werk is bijna een must. Heerlijk om wakker te worden en jouw takenlijst te beginnen. Met een goed kopje koffie kan jij de dag aan en vlieg jij door jouw takenlijst en dag heen en kan jij alles aan. Elke onverwachte verandering op het werk kan jij aan en stress, daar kom jij met een kopje koffie wel overheen. Dat kopje koffie maakt het dan helemaal goed. Op elk kantoor is er wel een goed koffie zet apparaat te vinden. Maar heb jij een eigen onderneming en beschik jij nog niet over een machine die jou, en jouw personeel, voorziet van heerlijk goede koffie? Dan is er altijd nog een optie om een espresso machine huren. Zo heb jij, en jouw personeel, ook de voordelen van een heerlijk kopje koffie. 

Koffie voor onderweg

Wanneer je met de trein reist, dan kan je op het station altijd wel een lekker kopje koffie halen om onderweg van te genieten. Of jij dat lekkere kopje koffie nu bij de broodzaak, albert heijn to go of starbucks haalt, dat maakt niet uit. De een is net iets lekkerder volgens jouw smaak en soms proef jij het verschil niet helemaal of kijk jij waar je het minst lang hoeft te wachten zodat je gelijk door kan. Het is natuurlijk fijn wanneer jij met een lekker kopje koffie in de trein wakker kan worden en jouw reis goed kan beginnen en zo ook gelijk jouw dag.

Ben je niet helemaal een koffie drinker, dan is een goed kopje thee natuurlijk ook heerlijk om je dag te beginnen en jouw dag door te komen. Ook met een lekker kopje thee kan jij zo de dag aan en sprint jij zo langs iedereen. En aangezien er gigantisch veel verschillende smaken theezakjes zijn, heb jij altijd wel variatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *