Een stedentrip Antwerpen maken

stedentrip antwerpen

Wanneer het zomervakantie is kan men vele dingen gaan doen. De een kiest er voor om lekker in ons eigen kikkerlandje te blijven en misschien een hotel of camping pakken waar de andere liever een vliegtuig pakt naar een warm land en daar lekker in de zon gaat liggen bakken. Andere kiezen er voor om naar onze zuiderburen te gaan. België is tenslotte ook een mooi en leuk land om te bezoeken. Voor zowel kinderen als jongeren en oudere mensen is hier genoeg te beleven. Maak bijvoorbeeld een stedentrip Antwerpen. Antwerpen heeft vele interessante dingen die je kunt bezoeken. Om te beginnen heb je bijvoorbeeld het Stadhuis van Antwerpen. Deze ligt gelegen op de Grote Markt. Dat zijn al meteen twee dingen die indrukwekkend zijn om te zien, maar Antwerpen biedt natuurlijk nog veel meer dan dat.

stedentrip antwerpen

Uitgaan

Bij een stedentrip Antwerpen is er ook zeker meer dan genoeg gelegenheid om lekker uit te gaan. Het maakt ook niet uit als je gezellig met je vriendengroep lekker een avondje bier wilt drinken in de kroeg en lekker met elkaar te praten of juist de dansvloer wilt opzoeken om lekker uit je dak te gaan op muziek. Dit kan allebei in Antwerpen. Nu tijdens de corona periode is het allemaal natuurlijk een stukje lastiger, maar wanneer alles weer op volle toeren is dan kun je hier meteen weer van genieten.

Andere bezienswaardigheden

Wanneer je een stedentrip Antwerpen maakt zijn er natuurlijk ook vele andere dingen die je kunt bezoeken. Neem bijvoorbeeld de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. Dit is een zeer indrukwekkende kerk en is ook absoluut de moeite waard om te bezoeken. Niet alleen de buitenkant is een plaatje maar ook de binnenkant is een waar kunstwerk. Verder is er ook nog het centraal station. Wanneer je met een trein naar Antwerpen gaat reizen dan zul je dit natuurlijk meteen zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *