Een vrijgezellenfeest organiseren? Boek een paar leuke activiteiten

Vrijgezellenfeest

Al jarenlang is het een geinige traditie dat wanneer iemand gaat trouwen, dat vrienden en broers en/of zussen voor diegene een vrijgezellenfeest organiseren. Dit feest vindt doorgaans niet lang voor de bruiloft plaats, meestal een paar weken tot enkele maanden. Hierbij is het dikwijls bovendien de bedoeling dat degene voor wie het feest wordt georganiseerd niet weet wat er wanneer gaat gebeuren. Als het goed is wordt hij of zij dus verrast door de plotseling komst van zijn of haar gewaardeerde vrienden. Een goed gebruik is bovendien dat je bij een vrijgezellenfeest een of enkele activiteiten gaat doen die je normaal gesproken niet doet. Althans, dit maakt het feest wel een stuk meer memorabel dan wanneer je simpelweg de kroeg in duikt. Heb je inspiratie nodig voor wat betreft mogelijkheden voor activiteiten? Lees dan ook even de volgende alinea.

Vrijgezellenfeest

Een aantal toffe ideeën voor een memorabel vrijgezellenfeest

Als je een vrijgezellenfeest gaat organiseren voor een ander, houd dan bijvoorbeeld de volgende mogelijkheden tot activiteiten in gedachten:

  • Huur een bierfiets. Dit is een fiets waar je met meer dan tien man op kunt en waarbij iedereen het voertuig voort kan trappen. Uiteraard is er op dit voertuig genoeg bier aanwezig voor iedereen.
  • Als de hoofdrolspeler in het feest van spanning en actie houdt, dan wordt hij of zij er vast blij van om te gaan buggy rijden. Volg eerst de instructies van de verhuurder en scheur daarna met de buggy een stuk door de natuur.
  • Nogmaals een idee voor actievelingen: ga paintballen op een mooie locatie in de natuur.
  • Laat je een stukje rondrijden in een heuse Limousine. Deze klassieke vrijgezellenfeestactiviteit kun je ook combineren met een dropping. Je wordt dan dus op een bepaalde plek gedropt en moet samen met je groep proberen de weg weer terug te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *