Wat te doen in Rotterdam

Rotterdam

Woon jij in Rotterdam en weet je even niet wat je kunt doen? Wij helpen jou op weg. In Rotterdam zijn er een aantal bekende plekken waar je als inwoner van Rotterdam toch echt wel een keer moet zijn geweest. Denk bijvoorbeeld aan de bekende Euromast of kunstwerken die op het water geplaatst zijn.

Euromast

De meest voor de hand liggende activiteit die je als Rotterdammer echt niet mag missen. Je kunt de Euromast beklimmen, waardoor je aan de top een prachtig uitzicht hebt over Rotterdam. Het is natuurlijk gaaf om dit overdag te bewonderen. Maar wil jij dat het uitzicht net iets specialer wordt? Beklim hem dan met zonsondergang, dit geeft een extra effect aan het uitzicht. 

Drijvend op het water

In de Rijnhaven van Rotterdam liggen drie bijzondere kunstwerken die nog niet heel bekend zijn. In het water ligt namelijk een drijvend paviljoen dat als evenementenlocatie wordt gebruikt. Daarnaast ligt een Dobberend bos, waarbij er bomen op het water zijn geplaatst. En als je goed langs de kant kijkt zie je het recylced park, hier worden de parkjes ontwikkeld door afval en plastic uit het water. 

Met de scooter door Rotterdam

Wil je Rotterdam in zijn algeheel ontdekken? Dit is onmogelijk met de auto. Als je dus in Rotterdam woont, kan een AGM scooter ontzettend handig zijn. Kijk eens naar een scooterzaak voor een passende scooter voor in de stad. Deze kun je onder andere kopen bij Robert de Vries Tweewielers. Hiermee kun je al veel van de stad in een dag bekijken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *